Sponsoren

De KredieterKredieter 2

De Kredieter is sinds 1995 actief als onafhankelijk intermediair bij het financieren van huizen en onroerend goed. Wij werken samen met bijna alle banken en verzekeraars in Nederland. Deze onafhankelijke positie stelt ons in staat om met een op uw wensen en behoeften afgestemde oplossing te komen. Wij gaan voor u op zoek naar het goedkoopste product tegen de beste voorwaarden. Het kopen van een huis heeft een flinke impact op uw financiële situatie. Onze adviseurs zijn aangesloten bij de Federatie van Financiële Planners (FFP) om u een overzichtelijke planning en heldere uitleg te kunnen bieden. Zij hebben een speciaal opleidingstraject doorlopen en zijn verplicht om jaarlijks de ‘Permanente Educatie’ te volgen. Het is natuurlijk van belang dat wij u op het gebied van wet- en regelgeving in de financiële dienstverlening volledig up-to-date adviseren.

Kuin Van Overbeek notariaat

kuin van overbeek

Kuin Van Overbeek notariaat is een jong notariskantoor, gevestigd in Amsterdam-Zuid, in de nabijheid van de Zuidas, geleid door twee ervaren juristen: Jeroen Kuin en Jeroen van Overbeek. Wij bieden een breed pakket aan notariële diensten, met een duidelijke focus op vastgoed- en ondernemingsrecht. Kuin Van Overbeek notariaat heeft een nationale en internationale praktijk, met cliënten variërend van multinational tot MKB, en van overheidsinstelling tot particulier. Centraal bij al onze werkzaamheden staat communicatie. Eerst luisteren, dan pas handelen. Want alleen zo ontstaat advies op maat, voor iedere opdrachtgever. Een advies of document dat recht doet aan uw doelstellingen.

Lubbers & Dijk notarissenLubbers en dijk1

Wij zijn een notariskantoor met een onberispelijke staat van dienst. De dienstverlening is van het begin tot het eind uiterst precies en van hoogwaardige kwaliteit. De lijnen zijn kort, het contact is persoonlijk. Klanten weten ons veelal via een verwijzing van vrienden of relaties te vinden. Dat persoonlijke is ook terug te zien in ons pand, een oud woonhuis met een huiselijk gevoel. Wij zijn betrokken notarissen, die cliënten van begin tot eind begeleiden bij belangrijke stappen in hun leven of die van hun onderneming. De hoogwaardigheid van het cont(r)act ligt niet alleen besloten in een zorgvuldig proces en resultaat, maar ook bij de mensen die er werken. Dit is precies wat je krijgt als je kiest voor Lubbers en Dijk.

Fort Advocaten

voorjaar_vondelpark

Fort Advocaten N.V. (“Fort”) is gevestigd aan het Amsterdamse Vondelpark. De advocaten van Fort procederen en adviseren cliënten op het gebied van Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Faillissementsrecht, Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht. Fort Advocaten N.V. is een naamloze vennootschap. Het dagelijks bestuur van Fort Advocaten N.V. wordt momenteel gevormd door Terry Steffens en Pieter Twaalfhoven ondersteund door de kantoordirecteur, Carolien Bonsma. Bij Fort advocaten staat de mens centraal, vanuit daar gaan we voor het beste resultaat. Dit doen we door goed te luisteren en elke zaak op een no-nonsense manier aan te grijpen. Wij doen het nét even anders. Onze medewerkers zijn breed geïnteresseerd en zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de recente ontwikkelingen die van belang kunnen zijn voor uw zaak. Door het volgen van specialistische opleidingen én het verdiepen in uw branche sluit er altijd wel een van onze advocaten perfect aan op uw zaak. We houden de lijnen graag kort. U – en eventueel uw bedrijf – heeft één contactpersoon die ook de eindverantwoordelijkheid voor uw zaak draagt. Zo weet u steeds waar u aan toe bent en wordt u gedurende het hele traject goed begeleid. Dit werkt plezierig én efficiënt. FORT investeert graag in langdurige relaties met cliënten. Samen zoeken we naar doeltreffende oplossingen. Onze advocaten staan bekend om hun daadkracht, vechtlust en deskundigheid. Deze mentaliteit heeft ons inmiddels een sterke reputatie opgeleverd.

Buma Algera Notariaat not

Buma | Algera Notariaat. Een notariskantoor met de juiste mensen op de juiste plek. Oprichters Bert Buma en Sjoerd Algera en hun medewerkers hebben jarenlang ervaring in het notariaat en hebben zich een goede naam en een uitstekende positie verworven binnen de Amsterdamse notariële markt met het vastgoed in al zijn facetten als specialisme. Door betrouwbaar en helder te zijn en met hun kennis voor u vooruit te denken en u te informeren zijn zij vastberaden een kantoor te ontwikkelen dat staat als een “huis”. Vanuit hun achtergrond zijn de aan Buma | Algera Notariaat verbonden juristen en medewerkers gespecialiseerd op het gebied van het vastgoed in al haar facetten, maar vanzelfsprekend kunt u bij het kantoor ook terecht op het gebied van het familie- en ondernemingsrecht.

Buro Amsterdam

Buro Amsterdam herontwikkelt sinds 2002 oude gebouwen in Amsterdam. Per jaar zijn dit circa 30 panden, waarbij tussen de 100 en 150 woningen worden ontwikkeld. Dit varieert van het renoveren van een sociaal verhuurd pand binnen de ring tot en met de transformatie van een oude loods in Amsterdam Noord. Ons team bestaat uit 15 hoogopgeleide professionals en een groot aantal vaste contractspartijen. Een bekend recent project van ons is de Tandwielenfabriek in de Nieuwmarktbuurt. Deze oude fabriek heeft ons Buro getransformeerd tot 12 industriële loftwoningen. Met deze ontwikkeling won Buro Amsterdam zowel de Geurt Brinkgreve Bokaal als de Arie Kepplerprijs.
Mocht je een mogelijke acquisitie voor ons hebben, kijken we er graag naar (en betalen we een goede courtage).
Wij zijn op zoek naar het volgende: 

– (sociaal) verhuurde (en slecht onderhouden) panden binnen de ring van Amsterdam

– van een verhuurd appartementsrecht tot en met een loods in Amsterdam-Noord (overal waar wij waarde aan kunnen toevoegen hebben wij interesse in)
– lege sociale huurwoningen voor het herhuisvesten van onze huurders.
          

Woning Media       

Woning Media Nederland is een all round media bedrijf waar U terecht kunt voor de verkoop van uw vastgoed. Wij leveren complete vastgoed presentatie pakketten; van nauwkeurig NEN2580 inmeten tot indrukwekkende woning fotoreportages en video’s tot sfeervolle brochures. Bij Woning Media Nederland onderscheiden wij ons door mee te gaan met alle technologische innovaties; denk hierbij aan drone fotografie en video’s, Matterport fotoreportages en online uw nieuwe afspraken in plannen. Wij bestaan uit een getalenteerde team, geselecteerd op creatieve capaciteiten en jarenlange ervaring, hierdoor kunnen wij snel producten afleveren. Inmiddels werken wij voor een groot aantal makelaarskantoren, beleggers en project-ontwikkelaars in Amsterdam en omstreken en zijn wij momenteel bezig met uitbreidingen naar Utrecht, Rotterdam en Den Haag.