Sponsoren

De Kredieter

De Kredieter is sinds 1995 actief als onafhankelijk intermediair bij het financieren van huizen en onroerend goed. Wij werken samen met bijna alle banken en verzekeraars in Nederland. Deze onafhankelijke positie stelt ons in staat om met een op uw wensen en behoeften afgestemde oplossing te komen. Wij gaan voor u op zoek naar het goedkoopste product tegen de beste voorwaarden. Het kopen van een huis heeft een flinke impact op uw financiële situatie. Onze adviseurs zijn aangesloten bij de Federatie van Financiële Planners (FFP) om u een overzichtelijke planning en heldere uitleg te kunnen bieden. Zij hebben een speciaal opleidingstraject doorlopen en zijn verplicht om jaarlijks de ‘Permanente Educatie’ te volgen. Het is natuurlijk van belang dat wij u op het gebied van wet- en regelgeving in de financiële dienstverlening volledig up-to-date adviseren.

Kuin Van Overbeek notariaat

 

Kuin Van Overbeek notariaat is een jong notariskantoor, gevestigd in Amsterdam-Zuid, in de nabijheid van de Zuidas, geleid door twee ervaren juristen: Jeroen Kuin en Jeroen van Overbeek. Wij bieden een breed pakket aan notariële diensten, met een duidelijke focus op vastgoed- en ondernemingsrecht. Kuin Van Overbeek notariaat heeft een nationale en internationale praktijk, met cliënten variërend van multinational tot MKB, en van overheidsinstelling tot particulier. Centraal bij al onze werkzaamheden staat communicatie. Eerst luisteren, dan pas handelen. Want alleen zo ontstaat advies op maat, voor iedere opdrachtgever. Een advies of document dat recht doet aan uw doelstellingen.

Lubbers & Dijk notarissen

Wij zijn een notariskantoor met een onberispelijke staat van dienst. De dienstverlening is van het begin tot het eind uiterst precies en van hoogwaardige kwaliteit. De lijnen zijn kort, het contact is persoonlijk. Klanten weten ons veelal via een verwijzing van vrienden of relaties te vinden. Dat persoonlijke is ook terug te zien in ons pand, een oud woonhuis met een huiselijk gevoel. Wij zijn betrokken notarissen, die cliënten van begin tot eind begeleiden bij belangrijke stappen in hun leven of die van hun onderneming. De hoogwaardigheid van het cont(r)act ligt niet alleen besloten in een zorgvuldig proces en resultaat, maar ook bij de mensen die er werken. Dit is precies wat je krijgt als je kiest voor Lubbers en Dijk.

Buma Algera Notariaat

Buma | Algera Notariaat. Een notariskantoor met de juiste mensen op de juiste plek. Oprichters Bert Buma en Sjoerd Algera en hun medewerkers hebben jarenlang ervaring in het notariaat en hebben zich een goede naam en een uitstekende positie verworven binnen de Amsterdamse notariële markt met het vastgoed in al zijn facetten als specialisme. Door betrouwbaar en helder te zijn en met hun kennis voor u vooruit te denken en u te informeren zijn zij vastberaden een kantoor te ontwikkelen dat staat als een “huis”. Vanuit hun achtergrond zijn de aan Buma | Algera Notariaat verbonden juristen en medewerkers gespecialiseerd op het gebied van het vastgoed in al haar facetten, maar vanzelfsprekend kunt u bij het kantoor ook terecht op het gebied van het familie- en ondernemingsrecht.

Woning Media       

Woning Media Nederland is een all round media bedrijf waar U terecht kunt voor de verkoop van uw vastgoed. Wij leveren complete vastgoed presentatie pakketten; van nauwkeurig NEN2580 inmeten tot indrukwekkende woning fotoreportages en video’s tot sfeervolle brochures. Bij Woning Media Nederland onderscheiden wij ons door mee te gaan met alle technologische innovaties; denk hierbij aan drone fotografie en video’s, Matterport fotoreportages en online uw nieuwe afspraken in plannen. Wij bestaan uit een getalenteerde team, geselecteerd op creatieve capaciteiten en jarenlange ervaring, hierdoor kunnen wij snel producten afleveren. Inmiddels werken wij voor een groot aantal makelaarskantoren, beleggers en project-ontwikkelaars in Amsterdam en omstreken en zijn wij momenteel bezig met uitbreidingen naar Utrecht, Rotterdam en Den Haag. 

Trifium Hypotheken

Trifium is een consultancy voor financiële planning, hypotheken, verzekeringen en bedrijfsadvies. Ons kantoor is in 1997 ontstaan uit het samengaan van meerdere specialisaties in de financiële dienstverlening. Wij kunnen daarom met recht stellen dat wij uw hele financiële huishouding integraal kunnen bedienen met de expertise van verschillende specialisten. Anders dan veel collega’s denken wij niet vanuit producten, maar vanuit het consultancymodel – zo kunnen wij u met advies en begeleiding op een breed terrein van financiële vraagstukken ten dienste staan. Trifium heeft zich gespecialiseerd in de financiële vraagstukken van ondernemers, waaronder ZZP’er en Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) of een vennoot in Vennootschap Onder Firma (VOF). Trifium heeft daartoe speciaal toegespitste adviseurs voor hypothecaire geldleningen, verzekeringen en bijbehorende arrangementen opgezet, om zodoende deze doelgroep optimaal te kunnen bedienen. Wat te denken van een hypotheek voor een startende ondernemer, of een arbeidsongeschiktheidsverzekering, vaak een niet te nemen horde. Of het vraagstuk van de oudedagsvoorzieningen: hoe ga je daar als ZZP’er of DGA’er mee om? Of: u krijgt een gouden handdruk. Wat nu te doen en hoe kunt u dit op een juiste manier een zinvolle bestemming geven? Trifium – afgeleid van het Latijnse woord Trivium – beoogt een samengaan van drie belangrijke eigenschappen die de pijlers vormen van correcte dienstverlening: integriteit, kwaliteit en betrokkenheid.

Van Roemburg Woningdiagnose

Van Roemburg & Woning Diagnose is een samenvoeging van twee bedrijven, Woning Diagnose en Van Roemburg Makelaardij. Van Roemburg Makelaardij is opgericht in 2011 en is zich gaan specialiseren op het gebied van taxaties. Woning Diagnose startte begin 2012 met NEN2580 metingen en interactieve plattegronden. De oprichter kwam er al snel achter dat er voor haar klanten meer diensten te combineren waren. Wij verzorgen nu onder andere NEN 2580 metingen incl. meetrapporten, 2D/3D plattegronden, energielabels, bouwtechnische keuringen, huur puntentellingen, vastgoedfotografie, artist impressions en digitale restylingen. Sinds 2014 werkt Woning Diagnose met Van Roemburg Makelaardij onder 1 vlag, om zo de vastgoedmarkt optimaal te bedienen. Wij kunnen onder andere NEN 2580 metingen uitvoeren, interactieve plattegronden maken voor presentaties op Funda en in brochures, taxaties uitvoeren en energielabels opstellen. Bij een opdracht kunnen wij een aantal nader te specificeren diensten voor u uitvoeren waarbij alles in een overzichtelijk pakket (de totale diagnose van het object) wordt weergegeven. Hierdoor zal het voor zowel een consument als een intermediair een transparant geheel worden en een aan- of verkoop bespoedigen.  

Hartman LMH

Notariskantoor Hartman LMH is een ervaren juridisch adviseur in het vastgoed en het ondernemingsrecht. Opgericht door (kandidaat-)notarissen die hun sporen hebben verdiend bij grote kantoren, is Hartman LMH uw betrouwbare partner voor juridische dienstverlening van notarieel vastgoed en ondernemingsrecht. Hartman LMH is gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas.

De (kandidaat-)notarissen van Hartman LMH hebben de expertise om u met pragmatische en inventieve oplossingen te ondersteunen in elk notarieel aspect van projectontwikkeling, vastgoedtransacties, financieringstransacties en de vastgoedaspecten van ondernemingsrecht.

Op het gebied van ondernemingsrecht houdt Hartman LMH zich bezig met de notariële kant van het nationale en internationale ondernemingsrecht. Hartman LMH heeft een ruime praktijkervaring op het gebied van herstructureringen, (her)financieringen, fusies, splitsingen, reorganisaties, certificeringen en overnames.

Daarnaast werkt Hartman LMH nauw samen met gespecialiseerde fiscalisten, accountants en advocaten, om zo een optimale en complete dienstverlening aan te bieden. Op deze wijze adviseert en begeleidt Hartman LMH ondernemingen, woningcorporaties, financiële instellingen en particulieren.

Amsterdams Vastgoed Beheer BV

AVB is in 2007 opgericht als bouwkundig/ vastgoedadvies bureau. AVB beschikt over een ervaren team van restauratie-, renovatie- en vastgoedspecialisten. Met dit team is AVB gespecialiseerd in het aanvragen van vergunningen en het opstellen van adviezen.

Gezien Amsterdam en omstreken vele monumenten kent hebben wij hier veel ervaring mee. Dit geldt niet alleen voor bouwkundige en vergunningskwesties, maar ook vraagstukken zoals de financiering en aftrekbaarheid van het onderhoud. Wij kunnen u begeleiden bij de financieringsaanvraag bij het NRF (Nationaal Restauratie Fonds) en bepalen welke onderhoudskosten u wel en niet mag aftrekken bij de Belastingdienst.

Wij werken met een uitgebreid team van partners waar wij al vele jaren mee samenwerken. Hierdoor kunnen ook onze partners net dat extra stukje service geven. Onze partners bestaan o.a. uit constructeurs, milieudeskundigen, planologen, makelaars en notarissen.

AVB heeft door zijn grote diversiteit aan diensten een zeer divers vast klantenbestand. Onze klanten bestaan veelal uit particulieren, VvE’s, makelaars, ontwikkelaars, beleggers, notarissen en aannemers.

Woningdelen Amsterdam

Een groeiend aantal woningen in Amsterdam wordt bewoond door 2 of meer volwassenen. Door een woning te delen kunnen de vaste lasten door meerdere huisgenoten worden gedeeld.

Voor het delen van een woning in Amsterdam is per 1 januari 2017 een omzettingsvergunning vereist. Woningdelen-Amsterdam helpt vastgoed eigenaren bij het doorgronden van de lokale regelgeving en geeft advies op juridisch, bouwtechnisch en commercieel gebied.

Woningdelen Amsterdam zet zich ook in voor de woningzoekenden. Ben jij op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? Stuur ons dan een gratis zoekopdracht en wij gaan voor jou op op zoek naar een geschikte huurwoning.

Seinstra en van Rooij notarissen